Tovenaar Aaron Blommaert wint The Masked Singer 2023

Heel Vlaanderen heeft net ontdekt wie zich al die weken verschuilde onder het pak van Tovenaar. Niemand minder dan Aaron Blommaert bleek Tovenaar te zijn en mocht zich ook als winnaar van The Masked Singer uitroepen.

Aaron Blommaert, begon met zingen nog voor hij kon praten. Gefascineerd door alles wat met entertainment te maken heeft, vroeg hij als vierjarig ventje aan zijn ouders hoe je dat doet, op tv komen. Amper zes jaar later was het zover en stond hij met de band Ketz op het podium van Junior Eurosong. Daarna volgden Ketnet Musical, The Voice Kids & maakte hij deel uit van de band ‘Bobby’. Aaron was recent nog te zien als ‘Jonas’ in het laatste seizoen van het immens populaire ‘#LikeMe’, en sinds twee jaar kruipt hij voor de soap ‘Familie’ in de huid van de muzikale en mysterieuze ‘Raven’. Ondertussen is hij ook presentator van oa. ‘Tien Om Te Zien’ en ‘The Voice 2022’.  Hiernaast kan je hem elke zondag horen als radio-DJ op MNM.

De afgelopen weken kon Vlaanderen dus meekijken hoe Aaron zich in het pak van de Tovenaar ontplooide als een geweldige zanger, die moeiteloos wist te imponeren met songs in verschillende genres en stijlen.

En nu is er dus zijn eerste solosingle: ‘ZONDE’, die uitgebracht wordt op vrijdag 05 mei 2023.
‘ZONDE’ is een vrolijke song met een oorwurm van een refrein. Met zijn eigen sound en stem brengt Aaron Nederlandstalige Pop en wil hij doen waar hij als kind al van droomde: zingen en mensen entertainen. “Ik wil het publiek honderd procent zien genieten en alles geven op het podium. Voor minder doe ik het niet.”

Wil je Aaron Blommaert, samen met zijn live band, aan het werk zien kan dit komende zomer op tal van festivals. De aftrap van zijn muzikale zomer is op 17 mei in Hangar 27 te Edegem.  Wil je erbij zijn bestel dan hier je tickets!