Yannick Bovy

Yannick Bovy

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing. Het is de lijfspreuk van Yannick Bovy (spreek uit als ‘Beau vie’).

De liefde voor tijdloze swing- en bigbandmuziek is de 23-jarige Yannick Bovy met de paplepel ingegoten. Hij groeit thuis op met het repertoire van supersterren zoals Lou Rawls, Nat King Cole en Frank Sinatra.

Zijn vader schrijft muziek voor ‘Tien om te zien’-artiesten en zingt in zijn vrije tijd in een bigband. De jonge Yannick is niet weg te slaan als zijn pa repeteert. Hij begint gitaar te spelen en te zingen. Zijn uniek stemgeluid valt al snel in de smaak en overrompelt iedereen. Een van de best bewaarde muzikale geheimen in Vlaanderen is ontdekt.

In 2007 trekt zijn uitzonderlijk talent de aandacht van Regi Penxten (Milk Inc.). Hij zingt het nummer ‘Better world without you’ op Regi’s gouden album ‘Registrated’.

Ook Katleen Aerts (ex-K3) is helemaal weg van Yannick. Ze nodigt hem uit om enkele duetten te zingen tijdens haar kerstconcerten. Het resultaat is beklijvend. Zalen tot 500 man luisteren geboeid naar de hemelse klanken van het succesvol duo.

Na deze muzikale omwegen volgt Yannick Bovy zijn muzikaal hart. Hij kiest resoluut voor bigband, swing en The Great American Songbook. Een keuze die hem geen windeieren legt.

In augustus 2010 staan Yannick Bovy, begeleidt door The North Side Big Band op de affiche van ‘Zilverpop’, naast topartiesten zoals Dana Winner, Will Tura en Natalia. Hij zingt er de allermooiste klassiekers waaronder ‘All of me’, ‘I’ve got you under my skin’ en ‘The summerwind’. Voor de jonge zanger is het meteen het grootste optreden in zijn prille muzikale carrière.

 

Akoestisch optreden met 2 muzikanten
€ 2995
1 x 45 min.
Live optreden met 4 muzikanten
€ 4650
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Yannick Bovy

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Yannick Bovy

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]