Viktor

Na jarenlang talloze podia in vuur en vlam te hebben gezet met zijn goede vriend Kobe Ilsen, is het tijd voor een nieuwe stap in de muzikale carrière van Viktor: hij gaat solo.

Als DJ zette Viktor in een paar jaar tijd grote stappen. Van heel jonge leeftijd was hij al gepassioneerd door muziek. Niet alleen door elektronische muziek, maar elk nummer met harmonie en ritme deed hem zweven.

Wie hem ooit als DJ heeft bezig gezien, weet dat Viktor overal voor een spetterend feest zorgt. Zijn DJ-stijl is ook uniek. Viktor combineert overtuigende ritmes met hiphop-invloeden als zang en percussie.

Vanwege zijn enorme populariteit is Viktor een klinkende naam en weet hij elke verwachting, of het nu gaat om een privéfeest of een groot event, waar te maken.

 

 

DJ-set
Op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Viktor

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Viktor

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]