The Jacquelines

The Jacquelines maakten hun entrée in het groot met ‘Gee Oh Gee’ in 2013. Vrijwel onmiddellijk werd de band incontournable op de Vlaamse radio. Inmiddels heeft de groep alweer enkele nieuwe nummers in het repertoire, te horen op concerten, en wordt er gewerkt aan een nieuwe cd.
Wie al het genoegen had de drie dames en hun swingende band live in de weer te zien, weet dat geen enkel concert onopgemerkt voorbij gaat en begrijpt waarom The Jacquelines op korte tijd zijn uitgegroeid tot een begrip in de theaters.

Grote bezieler achter The Jacquelines is de half Italiaanse Iris Berardocco. Met haar moeilijk te blussen temperament zorgt ze voor die hoek die The Jacquelines onderscheidt van andere retro-swing trio’s. Dat doet ze met haar eigenzinnige composities en soms hilarische, dan weer geëngageerde teksten over ingebeelde ziektes of de Antwerpse Oosterweelverbinding.

Iris wordt vooraan op het podium vergezeld door zangtalenten Eva Buchmann en Sara Raes. De ritmesectie die de dames ruggesteunt bestaat uit Stijn Wauters (piano), Frederik Madou (contrabas) en Jelle Van Giel (drums)

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu The Jacquelines

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu The Jacquelines

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]