The Dinky Toys

Samen met Soulsister, De Radio’s en Clouseau, behoorden The Dinky Toys tot één van de populairste bands van de jaren ‘90. Van 1991 tot en met 1994 schudden ze elk jaar dé Belgische zomerhit uit hun mouw:
• My Day Will Come (’91)
• I Can’t Keep My Hands Off You (’92)
• Out In The Streets (’93)
• Declaración De Amor (’94)

Tussendoor scoorden ze ook nog top 10 hits met: One More Try (’91), The Test Of Time (’92) Since You’re Back In Town (’92) Three Little Birds (’93) en Love’s Embrace (duet met Khadja Nin) (’93). In totaal stonden ze maar liefst 155 weken in de ultratop.

The Dinky Toys wisten de kracht van een tot de verbeelding sprekend imago maximaal te benutten. Voor hun kleurrijke outfits werkten ze samen met Walter Van Beirendonck, die later ook U2 van een garderobe voorzag. Ze hadden daarenboven ook nog eens een uitstekende live-reputatie. Zo wonnen ze in 1994 de Zamu-award (voorloper van de MIA’s) voor beste live-act.

25 jaar na de release van hun debuutsingle herenigen The Dinky Toys zich in 2023, waarbij ze in volle voorbereiding zitten om komende zomer ieder plein en podia plat te spelen!

Live optreden
op aanvraag
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu The Dinky Toys

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu The Dinky Toys

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]