Salim Segers

Salim Seghers werd geboren op 8 augustus 1948 in het Limburgse Wijchmaal, als Jos Aerts.
Zijn eerste stappen zette hij in de showbizz in 1971, zijn hit “Verlaat me nooit” was toen een schot in de roos, sindsdien is niet meer weg te denken in de Vlaamse showbizz. Andere liedjes van hem zijn “Aan zee”, “Marie Helena”, “Doe het voor haar voor hem voor mij”. Hij heeft een enorme aanhang fans, die hem in mate van het mogelijke altijd aanwezig zijn.

Jaarlijkse tradities van Salim Seghers zijn de fannamiddag (laatste zondag van augustus) en de fanreis naar
Llorett de Mar! Hij is een van de weinige artiesten die nog met een eigen orkest optreedt! Het orkest bestaat uit drummer Johan Van Eijck, orkestleider en toetsenman Theo Houben en dan is er ook nog zanger-gitarist Colin Daenen! Als er te kleine podia zijn word Salim enkel door Theo en Colin begeleid, het orkest begint altijd op het vermelde uur op lijst, Salim zal afhankelijk 1 tot 2 uur na aanvang van het orkest optreden! Soms treedt hij ook gewoon met band op!

Bandoptreden
€ 750
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Salim Segers

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Salim Segers

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]