Raymond van het Groenewoud

Raymond van het Groenewoud wordt alom geprezen als een van de grootste en veelzijdigste Belgische muzikanten aller tijden.

Raymond heeft van het Nederlands (het Vlaams) “een rocktaal” gemaakt. Liedjes als Meisjes, Vlaanderen Boven, Liefde voor Muziek en Twee Meisjes wordt als cultureel erfgoed beschouwt. Het is daarom dat Raymond de winnaar is van de Lifetime Achievement Award. “Het is dankzij radio-en andere mediamensen, het vertrouwen van organisatoren en publiek, dat ik heb kunnen overleven met liedjes schrijven. Ik ben een gelukzak, dat besef ik maar al te goed. Dus zeg ik bij dezen nu al: dank u wel!”, aldus Raymond van het Groenewoud.

Na 40 jaar carrière is Raymond nog steeds even enthousiast en zijn publiek te bekoren met echte, pure Vlaamse Rock.

Liveoptreden
op aanvraag
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Raymond van het Groenewoud

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Raymond van het Groenewoud

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]