Radio Hallo

Mark Vertongen, de hilarische spits van FC De Kampioenen, is door zijn sympathieke onhandigheid één van de meest geliefde personages uit de reeks. Als presentator maakte hij van de lokale Radio Hallo een nationaal bekende zender en als DJ Simpson veroverde hij de feestende harten van jong en oud. Nu gaat hij er volledig voor.

Mark Vertongen springt achter de draaitafel en zet elk kot op stelten. Met de vetste beats en grootste meezingers brengt hij jong en oud in een partymood en zijn onverwachte attributen en visuele grappen tillen het begrip dj-act naar een nieuw, fris en geestig niveau. Met Radio Hallo kan iedereen zich verwachten aan een uur vol hits, humor en party-vibes.

dj-set
Op aanvraag
1 x 45 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Radio Hallo

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Radio Hallo

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]