Pigbag Army

Pigbag Army is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

Jan Van Eyken // Axl Peleman // Eline De Munck // Howie Dunham aka Buzz // Ron Reuman // Roeland VandemoorteleMister Pigbag Pascal Braeckman: master of ceremonies

PIGBAG was de naam van de discobar van Pascal Braeckman uit de jaren tachtig (Tomtesterom, Beste Vrienden, Wauters vs. Waes, … en ondanks de vier seizoenen meestal voorzien van een rode korte broek). Een discobar die Pascal deze zomer nieuw leven inblaast, maar dan live!

Hiervoor roept hij de hulp in van goede vrienden Jan Van Eyken (De Kreuners) en Axl Peleman (zanger, bassist). Een vrouw mocht echter niet ontbreken. Pascals oog viel op duizendpoot Eline De Munck, een klok van een stem, waarmee hij in het verleden reeds fijn samenwerkte.

Howie Dunham aka Buzz achter discobar Pigbag gaat de uitdaging aan om de live-band in de juiste richting te dirigeren.

PIGBAG staat voor een negentig minuten durende rollercoaster doorheen de muziek van de jaren ’90, van De La Soul tot The Red Hot Chili Peppers. (Her)Beleef de jaren ’90 op een pittige en verrassende manier met PIGBAG!

live optreden
€ 6350
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Pigbag Army

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Pigbag Army

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]