Pauline

De 20-jarige Lommelse Pauline maakte haar grote droom waar door het televisieprogramma ‘REGI Academy’ te winnen, dook samen met REGI de studio in voor de singles ‘Duizend Sterren’ en ‘Lost Without You’, schitterde naast op talloze podia in Vlaanderen ook al in het grootse Sportpaleis en tekende een platencontract bij CNR Records. Daarmee maakt Pauline het nu ook solo helemaal waar, met als kers op de taart haar allereerste solosingle ‘Uit Mijn Hoofd’. Pauline is van kinds af aan gebeten door muziek en is met haar unieke stemgeluid en ravissante uitstraling een rijzende ster in de Vlaamse muziekwereld.

In 2024 staat Pauline er meer dan ooit solo met een wervelend live on tape-optreden, met focus op dance. Pauline pakt met haar stem elk publiek in en maakt van elk optreden een meer dan geslaagd feest.

Paulien is te boeken bij Draps Entertainment.

Bandoptreden
Op aanvraag
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Pauline

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Pauline

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]