Paul Michiels

Paul Michiels begon zijn rijk gevulde carrière in de jaren zestig met zijn popgroepje Les Jeunes. Het eerste succes kwam er in 1974 met de band Octopus en in de jaren tachtig boekte hij zijn eerste solo-succes met zijn hitsingle ‘Females’. Eind jaren 80 komt dan de grote doorbraak wanneer hij samen met Jan Leyers de succesvolle popgroep Soulsister opricht. In ‘88 hadden ze samen een wereldhit met ‘The way to your heart’, een jaar later schopte de song het zelfs tot in de Billboard Top 100 in de Verenigde Staten. Er volgden internationale tournees met oa Joe Cocker en Sting. Ook de albums Heat, Live At Home, Simple Rule, Live Saving en Swinging Like Big Dogs halen steeds goud en platina.

Eind 1995 werd Soulsister (tijdelijk) ontbonden en begon Paul aan een succesvolle solocarrière. Eerst nog even aan de zijde van Robert Mosuse als The Big M’s, maar later helemaal solo. Ook in deze periode wist Paul weer het grote publiek te bereiken met zijn solo-albums Magic In the House, It’s A Gas (samen met Jeroen D’hoe), Let’s You & Me en A Singer’s Heart. Hits als ‘Let Me Be Burned To Stone’ en ‘Forever Young’, een cover van Alphaville zitten in het algemene geheugen van het Vlaamse publiek. Ageless is de titel van zijn laatste full album en van de festivaltour die Paul Michiels in 2018-2019 onderneemt.

Samen met zijn fantastische live-band staat Paul Michiels al jaren aan de top in België en hij wordt met de jaren nog steeds beter. Live brengt hij zijn nieuwste songs en zijn oudere successen. Maar ook zeer eigenzinnige versies van een aantal mooie wereldnummers van anderen die hij naar eigen zeggen ‘in zijn kamp sleurt’.

‘Forever young, I want to be forever young’, het zou een door Paul Michiels gepende zinsnede kunnen zijn want ook al is hij inmiddels 74 geworden, het lijkt wel of er geen leeftijd valt te plakken op de zanger.

Paul Michiels is te boeken bij Draps Entertainment.

live optreden
op aanvraag
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Paul Michiels

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Paul Michiels

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]