Nina Butera

Nina Butera

Amper 15 is ze en brak door in de zomer van 2019. Dat deed ze met het mooie “Terug bij mij”, een eerbetoon van haar manager en liedjesschrijver Christophe Severs -zoon van Paul Severs -aan zijn vader.

Haar eerste singles “Die eerste zoen” en “Jij” (2017) kregen onmiddellijk nationale en regionale airplay. In 2018 werd ze MENT lieveling met “Zonder jou”. In 2019 haaltze met “Terug bij mij” de 1ste plaats in deTop 10 van MENT en ook Radio2 draait nu haar liedjes in hoge rotatie. Dreams can come true…

Live op het podium is waar ze werkelijk uitblinkt. Een pracht van een stem, looks, podium présence én een breed repertoire. Ze zorgt vooreen aanstekelijkset van Vlaams-en Engelstalige popsongsenmeezingers.

bandoptreden
€ 675
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Nina Butera

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Nina Butera

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]