Natalia

Met Hallelujah To The Beat keert Natalia in 2023 terug naar de radiogolven, streamingplatformen, theaterzalen én festivalpodia. De afgelopen jaren stichtte ze een gezin, maar nu is het terug tijd om te knallen. 2023 wordt het jaar van Natalia.

Natalia maakte begin 2023 haar plannen voor een nieuwe theatertournee bekend. In één adem kondigde ze ook haar nieuw album met dezelfde naam  ‘Halleluja To The Beat’ aan.

Het nieuwe album van Natalia ‘Hallelujah To The Beat’ komt op 21 april uit. Ze brengt de nummers uit dat album voor het eerst live tijdens een korte theatertournee in mei en juni 2023.

Daarna trekt ze met haar band langs een paar goedgekozen festivals om de Natalia anno 2023 op iedereen los te laten.

Het is intussen 20 jaar geleden dat de wereld haar leerde kennen tijdens de immens populaire talentenjacht “Idool”. Na een spannende finale bracht ze in 2003 de single ‘Without You’ uit. De rest is geschiedenis.

Natalia is na 8 studio-albums, 3 live-albums, 45 singles, 3 muziek-dvd’s, een ontelbaar aantal concerten en televisieprogramma’s klaar voor een nieuw avontuur’.

Live optreden
Op aanvraag
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Natalia

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Natalia

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]