Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer

Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire.

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied.

Al snel volgen de hitsingles In Mijn Droom, Lekker Leven, Mijn Liefste Mama, Ik kan je niet vergeten, Jij bent gemaakt voor mij tot zijn meest recente single Waarom zal ik nog zeggen. Mart mocht zelfs mee op tournee met Willeke Alberti, maar verzorgde ook gastoptredens tijdens Muziekfeest op het plein en Dutch Valley.

In 2018 werd Mart gevraagd mee te doen aan het SBS tv programm 5de Topper gezocht waar hij als tweede eindigde. De prijs was optreden in de Arena tijdens de Toppersconcerten!

Augustus 2020 besloot Mart een weekendje te boeken naar Carihuela aangezien zijn agenda door de Corona crisis leeg was gehaald. Met zijn neven zat hij op t strand en zong wat nummers voor de vuist weg, 1 nummer werd stiekem gefilmd en doorgestuurd naar zijn manager die in Nederland verbleef. Het filmpje waar Mart met zn knietjes in het zand Unchained Melody zong werd op zijn social media geplaatst en ging in no time viral op het internet. Uit alle landen ter wereld ontving hij reacties van Polen tot Brazilie van Zuid Amerika tot China en dat terwijl Mart geen woord Engels spreekt. Inmiddels is het beroemde filmpje al meer dan 60 miljoen keer bekeken. Ondanks vele aanvragen om op te komen treden in diverse buitenlanden geeft Mart er de voorkeur aan om zijn carierre in Nederland en Vlaanderen uit te bouwen met z’n onvervalste Nederlandstalige repertoire.

Mart Hoogkamer heeft zich anno 2021 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

bandoptreden
€ 5995
1 x 40 min. (excl. bedrijfsvoorheffing)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Mart Hoogkamer

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Mart Hoogkamer

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]