Margriet & Celien

Margriet Hermans voorstellen aan het publiek is bijna overbodig. Door haar jarenlange activiteiten in het medialandschap krijgt ze stilaan het gevoel dat Vlaanderen haar beter kent dan zichzelf. Ze bouwde een heuse carrière uit als zangeres, presentatrice en gewaardeerd panellid in diverse programma’s. Hervormingen binnen de betrokken partijen en een politiek engagement maakten een bruusk einde aan haar media leven.

Ondertussen is Margriet helemaal terug in ‘the picture’ en werd ze binnen de showbizzwereld herontdekt. Ondanks haar 68-jarige leeftijd staat niets doen niet in haar agenda. Met regelmaat duikt ze op in populaire radio- en tv-programma’s. In eerste instantie blijft Margriet zangeres, iets wat ze hoopt opnieuw te kunnen profileren door haar deelname aan Liefde voor Muziek. Maar haar gevoel voor humor, relativeringsvermogen en maatschappijkritische uitspraken zijn meestal ook welkome bijdragen bij de optredens.

En ook met dochter Celien rijst er een nieuwe ster in Vlaanderen. Een veelbelovende, jonge en talentvolle singer-songwriter met een stevige muzikale kennis. Haar eerste solo-CD ging dan ook niet onopgemerkt voorbij en haar muzikale prestaties worden warm ontvangen door radio en tv. Hoewel het verhaal van de appel en de boom u welgekend is, laat Celien een stevige indruk na met haar stem bij het publiek. Een stem die misschien nog net een hoger niveau haalt dan die van haar moeder.

Hoe je het ook draait of keert, de populariteit van Margriet is bij haar generatie nog niet afgenomen en ook Celien voelt zich op het podium of op tv als een vis in het water. Beiden genieten er dan ook des te meer van om samen op te treden. Moeder en dochter, een unicum in Vlaanderen. Twee talenten, uit twee generaties, die elkaar aanvullen. En dat zien? Da’s genieten!

Duo-Bandoptreden
€ 3400
1 x 80 min of 2 x 40min.
Liveoptreden
€ 5100
1 x 90 min of 2 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Margriet & Celien

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Margriet & Celien

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]