Marc Meersman

Marc Meersman kreeg na zijn studies reprografie, zangopleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel en behaalde er een 1ste prijs zang en een Hoger Diploma zang aan de MusikHochschule te Aken. Ook deed hij een Meisterkurz bij Dietrich Fischer-Dieskau. Als ensemblezanger was hij lid van het VRT-omroepkoor, is hij regelmatig te gast bij het Nederlands kamerkoor en was hij stichter van het mannenensemble “The Malufi singers”, later onder de naam “Close Up” en stichtte hij een nieuwe mannenformatie nl. Men’s Voices.

Als concertzanger trad hij op met beroemde Belgische en buitenlandse orkesten onder de leiding van o.a. Fernand Terby, Alexander Rahbari, Phlippe Herreweghe, Georges Octors, Rudolf Werthen, André Walschaerts, Emmerich Smola en Jos Van Immerseel met barokwerken, liedrecitals en oratoria zoals Elias en Paulus (Mendelsohn), Messias (Händel), Johannus en Matheuspassie (J.S. Bach), lieder eines fahrenden gesellen (G. Mahler), requiem (Mozart en Fauré), Carmina Burana (C. Orff)

Zijn belangrijkste zangconcours: Cardiff Singer of the World en Bellevedere opera-concour in Wenen.
Ook maakte hij concertreizen naar o.a. de Filippijnen, Israel, Egypte, Cameroen, Monaco, Canada en de USA.

Hij was reeds te zien in tal van musicals en operettes.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Marc Meersman

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Marc Meersman

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]