Maarten Cox

Op achtjarige leeftijd begon Maarten met zingen als zangertje in het kinderkoor ‘De Piccolo’s’. Hij leerde notenleer en later ook piano, zang en saxofoon. Hij deed ervaring op al dirigent van een jeugdorkestje en hij speelde in de Peerse musical ‘De Tovenaar van Oz’. Met pianist Toon Meuris vormde hij het duo Perplex waarmee hij verschillende optredens verzorgde op bals en feesten.

In 2004 leerde het grote publiek hem kennen tijdens de talentenjacht “Idool 2004”, waar hij uiteindelijk een 6e plaats behaalde. Aanvankelijk zong hij tijdens die wedstrijd Engelstalige songs maar het was snel daarna duidelijk dat het Nederlandstalige genre hem veel beter lag. Zijn eerste single werd daarom ook ‘Malle Babbe’, een cover van Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Het nummer was de voorbode van z’n debuutalbum “Terugblik” (2006), dat vol staat met Nederlandstalige nummers van vroeger. Hierbij kreeg hij versterking van o.a. Tom Van Stiphout, Eric Melaerts, Vincent Pierens, Miguel Wiels, e.a…

Sinds 2005 werd het duo van Maarten een trio genaamd Tri-plex. De Limburgse drummer Peter Thys is sindsdien een vaste waarde binnen dit trio. Maarten brengt met dit trio zowel sfeervolle achtergrondmuziek als leuke, herkenbare muziek die iedereen zo kan meezingen. Dit op zowat alle denkbare evenementen. (Gentse feesten, Vlaanderen zingt,…)

Sinds 6 december 2010 heeft Maarten een nieuwe uitdaging. Hij versterkt het presentatieteam van studioTVL . Ook is Maarten een vaste waarde bij de Golden Bis Band.

Bandoptreden
995
1 x 40 min.
Live optreden
€ 1395
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Maarten Cox

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Maarten Cox

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]