Louise

Zangeres Louise Goedefroy (1997) ken je als dé winnares van The Voice van Vlaanderen 2022. Een zin die leest als een sprookje, maar Louise’s pad lag zeker niet bezaaid met rozen. Louise nam een jaar eerder, in 2021, ook al deel aan The Voice. Noodgedwongen moest ze toen na een noodlottige val en twee gebroken kaken (!) het programma verlaten. Maar ze bleef niet bij de pakken zitten. Ze startte met een zware revalidatie, schreef zich een jaar later opnieuw in voor The Voice en zong uiteindelijk in Team Natalia de sterren van de hemel. Van een comeback gesproken!

Begin 2024 bracht ze haar allereerste single ‘My Thing’ uit. Los van haar muzikale carrière is Louise uitgegroeid tot een fenomeen op social media. Op TikTok staat ze bekend als ’the singing chef’ met views waar veel andere influencers van kunnen dromen.

© & ® : VTM / DPG Media

 

Bandoptreden
Op aanvraag
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Louise

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Louise

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]