Lissa Lewis

Nadat ze van bij de start van haar nog prille carrière door insiders, collega’s en media meteen werd gebombeerd tot “de Vlaamse belofte van de Nederlandse pop”, legde Lissa Lewis het voorbije jaar een indrukwekkend parcours af. Haar debuutsingle ‘Gouden Glimlach’ werd zowat grijsgedraaid door de Vlaamse radiozenders en stond een half jaar onafgebroken in de Vlaamse Ultratop 50. Lissa werd onlangs – naast gevestigde namen als oa Bart Herman, Christoff, Laura Lynn, Jo Vally en Willy Sommers – gevraagd een nummer van Will Tura te bewerken voor het tribute album rond diens 75ste verjaardag. Haar sprankelende versie van ‘Boven de wolken’ is momenteel aan het uitgroeien tot een stevige hit.

 

Ook werd Lissa Lewis bekroond met zowel een nominatie in de categorie ‘Doorbraak’ als ‘Beste Zangeres’ voor ‘Zomerhit 2015′, een enorme blijk van erkenning. Deze week werd dan nog eens aangekondigd dat Lissa aan de affiche van het Schlagerfestival 2016 in Hasselt werd toegevoegd, wat duidelijk aangeeft dat de organisatoren van het festival blijven inzetten op verbreding en het bieden van kansen aan jong Vlaams talent.

 

De release van haar debuutalbum ‘Sprong in het duister’, een album waar al enige tijd reikhalzend wordt naar uitgekeken daar zowat de ganse Vlaamse muziekwereld, is voor Lissa Lewis de kers op de taart na een bewogen en leerrijk jaar. ‘Sprong in het duister’ is een fris en fruitig Nederlandstalig popalbum. Een debuut waarop originele uptempo songs als ‘Gouden Glimlach’ en ‘Wat ik voor je voel’, afgewisseld worden met prachtige, meeslepende nummers als ‘Nu de hemel open gaat’ en ‘Laatste adem’. Mooi aangevuld met verrassende covers zoals ‘Boven de wolken’ en de titelsong ‘Sprong in het duister’, een ijzersterke Nederlandstalige bewerking van Take That-classic ‘Could it be magic’.

Lissa Lewis is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

bandoptreden
€ 995
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Lissa Lewis

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Lissa Lewis

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]