Lisa Del Bo

Lisa Del Bo

Lisa Del Bo is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Liefde is een kaartspel’, ’Vlinder ’, ’Hemelhoog ’, ‘Dicht bij jou’ en ‘Stilte na de storm’ zijn liedjes met wat meer pit waarvan je zou zeggen, dit is niet voor senioren… maar niets is minder waar ! Als Lisa één van deze nummers niet zingt dan krijgt ze daar geheid reactie op, zonder twijfel !

Met haar albums Best of the 40’s, 50’s, 60’s en ‘Dansen, Plezier voor twee’ heeft ze het ideale repertoire waarmee ze senioren als het ware een tweede jeugd doet beleven. Lisa weet als geen ander die klassiekers uit lang vervlogen tijden te combineren haar nieuwe repertoire. Want op haar laatste album HELEMAAL LISA verloochent zij haar ouder publiek niet, in tegendeel !

Mensen fleuren weer op als Lisa dan even de zaal ingaat om hun laten mee te zingen op de tonen van ‘De Clochard’ en dan doen die ’Flemish Bastards’ mee met alles wat ze hebben 🙂

Na het succes van EEN NIEUWE DAG (Halleluja) brengt Lisa de tweede single uit van haar komende album Jokers & Pokers (eind augustus 2016). Een album waarop Lisa háár Jokers & Pokers brengt… liedjes die zij altijd eens graag gezongen had. Dit is er eentje dat niet mocht ontbreken op dit album… en de titel kon niet beter passen in het verhaal van Jokers & Pokers: VIER AZEN OP EEN RIJ.

Jaja, een heuse poker legt ze hier op tafel met deze Nederlandstalige versie van de prachtige Scabs-song: Four aces in a row.

bandoptreden
€ 1450
1 x 40 min. (seniorennamiddag ma - dond)
bandoptreden
€ 1750
1 x 45 min.
De Gouden Klassiekers
2045
bandoptreden 2 x 60 min.
Kerstconcert 'Kerst bij Lisa'
€ 4350
2 x 45 min of 1 x 90 min. inclusief klank & licht tot 300p.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Lisa Del Bo

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Lisa Del Bo

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]