Lil Kleine

Lil Kleine

Lil Kleine is te boeken bij Philippe Draps Entertainent

Na de succesvolle, uitverkochte Topdown Tour, heeft Lil Kleine zich gefocust op zijn tweede album ‘Alleen’. Het album dat 26 mei uit kwam, ontplofte en wordt nog steeds massaal gestreamed. Het album kwam binnen op de nummer 1 positie van de top 100 beste albums, maar ook de singles ‘Alleen’ en ‘Krantenwijk’ zijn genoteerd als de beste track in de single top 100.
Maar dit was niet alles, Lil Kleine had nog een verrassing in petto. Een maand later was er opeens een tweede deel van het album, waardoor het album uit 21 tracks bestond, wat de productiviteit van Lil Kleine laat zien. Dit resulteerde tot een groot succes, zo werdt het album de eerste maand al 2,5 miljoen keer beluisterd, dit overkwam een Nederlandse artiest nog nooit eerder. Het album ‘Alleen’ staat nu al weken lang op de nummer 1 positie van beste albums.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Lil Kleine

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Lil Kleine

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]