Kapitein Winokio

In 2004 mat Winok Seresia, toen nog drummer bij Belgian Afro Beat Association en Wawadadakwa, zichzelf een vers gesteven matrozenpak en een pseudoniem aan: voortaan zou hij als Kapitein Winokio de zeven zeeën bevaren en de containerschepen met platte kindercommercie enteren.

Zijn eerste wapenfeit heette ‘Kapitein Winokio zag 1 beer’, een ode aan het kinderlied waarvoor Vlaamse rockers en acteurs de kinderliedjes uit hun jeugd naar hartenlust mochten overbrengen.

Er volgden nog 3 Beren cd’s, honderden optredens, een stapel kinderboeken en de Kapitein trommelde ondertussen ook een eigen oeuvre bij elkaar op de cd’s Kapitein Winokio is Beestig, Radio Winokio en Kapitein Winokio is van de Wereld. 

De 4 seizoenen

Kapitein Winokio zingt het hele jaar rond.
Beleef een volledig jaar in één uur: vallende sneeuw, stralende zon, bloeiende bloemen en kale takken wisselen elkaar moeiteloos af. Geniet van de gezelligheid van een haardvuur, de romantiek van een picknick en de euforie van een zonovergoten dag. Voel hoe de klankkleur van de muziek verandert op het ritme van de seizoenen.

Kinderen weten waarom

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Kapitein Winokio

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Kapitein Winokio

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]