Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Bij het Kalinka Ensemble speelt de violist de hoofdrol, zigeunermuziek vormt het basisrepertoire, verzoeknummers zijn de specialiteit.

Naast zigeunermuziek komen veel andere genres en bekende melodieën aan bod

Kalinka Ensemble onderscheidt zich van veel andere groepen door, waar mogelijk, zonder versterking te spelen.
De warme sfeer van zuiver akoestische muziek is niet te vergelijken met electronisch versterkte muziek (om het even of deze geproduceerd wordt door een DJ, een muzikant of een orkest). Een bijkomend voordeel is bovendien dat niemand klaagt over de te luide muziek.

Kalinka kan altijd ingezet worden als mobiel orkest. De muzikanten bewegen zich graag tussen de gasten als dat kan bijdragen tot de sfeer. Zo ontstaat automatisch een warm contact tussen muzikanten en genodigden, verzoeknummers worden met de glimlach gespeeld.

mobiel optreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Kalinka Ensemble

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Kalinka Ensemble

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]