Jo Vally

Eén van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek.

Jo Vally bleef meedraaien aan de top van de Vlaamse showbizz en groeide de afgelopen 20 jaar uit tot één van de vaste waardes in de Vlaamse muziekbusiness. In 1999 vierde hij zijn 20-jarige carrière met een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Hij werd daarmee meteen de eerste Vlaamse zanger die er in slaagde om deze muziektempel te laten vollopen.

Hij bracht sindsdien nog talloze succesvolle singles en albums uit, trad overal in het land op en blikte meerdere muziekspecials in. Recent werd hij nog ereburger van zijn thuisstad Wolvertem.

Jo Vally heeft een repertoire vol meezingers om u tegen te zeggen. Een allrounder die met zijn gouden stem menig vrouwenhart sneller laat slaan en de Vlaming al jaren weet te bekoren. 

 

bandoptreden
€ 1925
1 x 40 min. (weekdagen, niet in juli en augustus)
Bandoptreden
€ 2275
1 x 40 min.
Gastoptreden bij orkest, harmonie,...
€ 2350
incl. 1 repetitie
Jo Vally Live
€ 3750
live optreden 1 x 40 min met 4 muzikanten excl. podium & PA
Jo Vally Live
€ 4150
live optreden 2 x 40 min met 4 muzikanten. Incl. podium en PA tot 300 personen.
Jo Vally Kerstconcert
€ 6375
Live concert 2 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jo Vally

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jo Vally

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]