Lasgo

Met hits zoals ‘Something’, ‘Alone’, ‘Surrender’, ‘Pray’ en ‘Gone’, behoort de Belgische danceformatie Lasgo al ruim twee decennia tot de absolute top van de internationale dancescene. Meer dan 1,4 miljoen unieke Spotify-luisteraars per maand en ondertussen meer dan 100 miljoen streams voor monsterhit ‘Something’, getuigen niet alleen van hun wereldwijde aantrekkingskracht, maar ook van hun voortdurend groeiende fanbase. Lasgo duikt 2024 niet alleen in met een nieuwe, opwindende show, maar ook met hun nieuwe, extreem getalenteerde, Nederlandse zangeres Nikki Born (25). Met een overvloed aan hits, de revival van eurodance, een exponentiële groei op digitale muziekplatforms, hun nieuwe, charismatische frontvrouw en nieuw materiaal in de pijplijn, blijft Lasgo a force to be reckoned with en een uitzonderlijke act voor elk dance event.

De stevige revival van de eurodance bracht medeoprichter en nog steeds drijvende kracht achter Lasgo, dj en producer Peter Luts ertoe een nieuwe, jonge en talentvolle frontvrouw te zoeken om internationaal met Lasgo te touren en nieuwe muziek uit te brengen. Voor dit nieuwe Lasgo-avontuur bundelt Peter ook opnieuw de krachten met de Belgische dj-producer Jef Martens, beter bekend onder zijn artiestennaam Basto. Jef produceerde o.a. de wereldwijde nummer 1-hit Scream & Shout van Will.I.Am en Britney Spears.

De keuze voor de nieuwe zangeres viel op de Nederlandse Nikki Born (25), die wist te overtuigen met haar dynamische podiumprésence, unieke charisma en vooral zeer indrukwekkende stemgeluid. Nikki mag zich al meteen opmaken om in de nieuwe bezetting internationaal te gaan touren met Lasgo en ook de eerste single met haar als zangeres komt er heel snel aan.

Met frontvrouw Nikki, een pompende nieuwe show en nieuwe muziek in de pijplijn, is Lasgo weer helemaal klaar om een nieuw hoofdstuk van hun onwaarschijnlijke succesverhaal te schrijven!

 

bandoptreden
Op aanvraag
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Lasgo

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Lasgo

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]