Jelle Cleymans

Jelle Cleymans

Napoleon XXIII is een twijfelaar. Nochtans is hij vastberaden geboren. Volgens zijn moeder zelfs met een helm op zijn kop.

De twijfel moet er dus geruisloos ingeslopen zijn. En het wordt erger. Hoe meer toeren rond de zon, hoe meer vragen hij zich stelt.

Maar hij sust zich met de gedachte dat vragen stellen gezond is en alleszins niet schadelijk voor de bloeddruk. Of toch? Twijfel.

 Jelle Cleymans wordt 30 en maakt in zijn derde solo plaat Napoleon XXIII  een voorlopige balans op. Heeft het leven hem al goed bediend? En bediende hij het leven wel genoeg? Wat moet een mens in godsnaam met “sleur”? En waarom schrijft die dekselse Jozefien nu niet terug? Een kluwen van vragen die hem maar 1 zekerheid biedt; twijfel!

 

·         Jelle Cleymans : zang en gitaar

·         Alano Gruarin : piano

·         Patrick Steenaerts : gitaar

·         Peter Verhaegen : bas

·         Philippe Kerkhofs : drums

·         Jan Cleymans : sax/klarinet

 

live optreden
op aanvraag
1 x 75
gastoptreden bij harmonie
€ 2150
excl. repetitie en incl. arrangementen

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jelle Cleymans

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jelle Cleymans

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]