Ivann

Ivann is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Ivann werd geboren op 16 juni 1981. Reeds op jonge leeftijd werd de basis van zijn muzikaliteit gelegd. Hij werd al snel opgemerkt binnen de muziekwereld waardoor er samenwerkingsverbanden kwamen, zowil in binnen- als buitenland. Hij zong verschillende singles en reclamespots in en kreeg meer stemvastigheid en ervaring als backing vocal voor tal van nationale- en internationale artiesten.

Kortom … Ivann staat er ! Dit werd ook duidelijk tijdens zijn deelname aan X-Factor in 2005.Hier eindigde hij op een welverdiende 3de plaats. Door zijn deelname hieraan, kreeg hij steeds meer naambekendheid. Hij luisterde tal van bedrijfs- en privéfeesten op, trad op met verschillende bands en verzorgde de zang bij het VTM-programma ‘Sterren op de dansvloer’.Hij verdiende een Aantwaarpse Award voor “Aanstormend Talent” en zong in april 2007 zijn intieme concert “Ivann Sings Songs From The Heart”. Regisseur en komiek “Jan Van Dyke” vond in hem de geknipte persoon om zijn zomerrevue in het “Witte Paard” te Blankenberge te verrijken. Hier stond Ivann reeds 2 zomers na mekaar, succesvol op de planken !

Reeds jarenlang brengt Ivann een allround repertoire bestaande uit Engelstalige Pop, Soul, Crooner & Evergreens.

Ivann is een performer en rasartiest in hart en nieren !

bandoptreden weekdag
€ 875
1 x 40 min.
bandoptreden weekend
€ 1050
1 x 40 min.
gastoptreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Ivann

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Ivann

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]