Gustaph

Stef Caers alias Gustaph schreef zijn eerste nummer toen hij slechts zeven jaar was. Op zijn negentiende scoorde hij een hit met zijn eerste single ‘Gonna Lose You’ een nummer dat hij zelf had geproduceerd en geschreven. Hij won er in 2000 de Zomerhit voor beste debuut mee.

Zijn soulvolle stem is nationaal én internationaal gewild. Hij zong zes jaar voor de band Hercules & Love Affair die in 2006 een wereldhit scoorden met ‘Blind’. En Gustaph heeft ook al ervaring op het grote Songfestival-podium. Als achtergrondzanger reisde hij al twee keer mee naar het Eurovisiesongfestival: in 2018 naar Lissabon met Sennek en in 2021 naar Rotterdam met Hooverphonic, waar hij ook de stemcoach van Geike Arnaert was.

Dit jaar keert hij terug naar het Eurovisiesongfestival maar dit maal met zijn eigen nummer ‘Because Of You’ waarmee hij de Eurovisiesongfestival selectiewedstrijd won. Met dance en power nummer zal hij een gooi doen naar de overwinning voor ons Belgenland in Liverpool.

 

Gustaph is te boeken bij Draps Entertainment!

live optreden
Op aanvraag
1 x 60 min.
Live on tape
Op aanvraag
1 x 45 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Gustaph

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Gustaph

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]