Günther Neefs

Exclusief bij Draps Entertainment

Kenners noemen de stem van Günther Neefs doorleefd. Zij hebben gelijk, want van kindsbeen af is hij begeesterd door temperamentvolle ritmes en muziekstijlen. Günther begint zijn carrière in 1985 als percussionist bij een bigband. Omringd door blazers en ritmesecties voelt hij zich als een vis in het water en het duurt niet lang voor zijn kenmerkende stem hem achter de microfoon doet belanden.
Ondertussen staan er al 16 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat Günther van zich spreken. Hij kiest steevast voor songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke live-reputatie.
In het voorjaar van 2023 was Günther te gast in het populaire tv-programma ‘Liefde voor Muziek’. De man in het pak zorgt solo of met zijn band steeds voor een onvergetelijk feest!

Günther Neefs is exclusief te boeken bij Draps Entertainment.

Bandoptreden (openbaar) - niet openlucht
€ 2900
1 x 45 min.
Gastoptreden
€ 3275
+/- 8 nummers
Gastoptreden - Route 66
€ 3600
+/-8 nummers
Günther Neefs & 3-Band
€ 4375
1 x 60 - 75 min. (3 muzikanten + technieker)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Günther Neefs

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Günther Neefs

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]