Get Ready!

‘Get Ready!’ klinkt niet meer onbekend in de oren. De groep, die in 1995 werd opgericht, was in de jaren ’90 Vlaanderens populairste boyband.
Jimmy, Glenn , Koen en J.M. scoorden vanaf hun eerste single ‘Diep’ de ene hit na de andere. De jongens lieten over gans Vlaanderen duizenden meisjesharten sneller slaan en hadden een fanclub die op het hoogtepunt meer dan 15000 leden telde.

Hun singles en full-cd’s werden erg gesmaakt, awards en gouden en platina platen werden massaal binnen gehaald en dat ze een serieuze popgroep waren bleek nog maar eens te meer toen Vlaanderens’ trots Will Tura hen vroeg om samen met hem een nummer te brengen in Vorst Nationaal. Zelfs Michael Jackson deed beroep op Get Ready! om het voorprogramma te verzorgen van zijn eigen concert in Oostende.

Ook Petra, Liliane St. Pierre en Plastic Bertrand gingen met succes met de jongens in zee. De groep liet Vorst Nationaal eenmaal en de Ancienne Belgique tweemaal vollopen. Get Ready! is steeds vernieuwend gebleven.
In 2016 werd de groep 20 jaar. Dit zou gevierd worden met een jubileum concert maar al gauw werd duidelijk dat de groep, zoals hij ooit begonnen was, méér wou.

In 2025 beslist Get Ready! om te stoppen na dertig jaar, elf nummer één-hits en lange nachten met ontelbare avonturen op het podium. Hun liefde voor de fans is diep, zo diep. Maar één blik in de spiegel verbreekt de aantrekking. “We zijn bijna 50, het jeugdige plaatje met de strakke choreo’s klopt niet meer”, zeggen Jimmy Samijn (49) en Koen Bruggemans (47). Get Ready! stopt na dertig jaar. “En definitief, want er komt géén comeback.” Hun platencontract bij PIAS is intussen al afgelopen, maar hun memoires blijven aandikken. “Ooit deelden we de loge met de Backstreet Boys, we hebben toen zware ruzie gemaakt.”

bandoptreden
€ 6350
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Get Ready!

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Get Ready!

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]