Gers Pardoel

Gers Pardoel

Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen. Gers zelf heeft intussen niet stil gezeten. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten.

Voor zijn teksten let hij vooral op speciale woorden en klanken. “Ik luister naar Engelstalige teksten voor inspiratie. Gers wil woorden gebruiken die niet zo gangbaar zijn in songteksten, Bagagedrager bijvoorbeeld. Misschien valt zijn werk daarom ook zo in de smaak bij onze zuiderburen, want ook in Vlaanderen is Gers een grote naam.

De muziek van Gers Pardoel slaat ook aan in Suriname en Curaçao, want daar spreken ze onze taal, maar minder vanzelfsprekend is het feit dat Morgen Ben Ik Rijk buiten Nederland het meest gestreamd wordt in Polen. De fans kunnen met een gerust hart vooruitkijken naar de toekomst. Die is bij Gers Pardoel in veilige handen.

In 2020 bracht hij met Sean Dhondt nog Nachttrein uit, voor deze Hollander blijft het ook op Belgische bodem als een trein gaan!

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Gers Pardoel

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Gers Pardoel

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]