Flemming

Flemming is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

FLEMMING (Flemming Freddie Viguurs) brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als Spotify. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Ultratop. De ene hit volgt de andere op, denk maar aan ‘Zij Wil Mij’, ‘Automatisch’, ‘ Terug Bij Af’ en ‘Hypnose’. Met nog veel meer muziek op de plank kan FLEMMING niet wachten om meer van zichzelf te laten horen in 2024.

Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie, o.a. als songwriter en zanger in verscheidene bands. In 2019 releaset de zanger zijn Engelstalige debuutalbum. Met zijn vocals op de hit ‘Miss You’ (Tungevaag, Sick Individuals, MARF) stond FLEMMING 14 weken in de Nederlandse Top 40 en in de hitlijsten van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten. Nu maakt FLEMMING als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands. FLEMMING stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.

Live optreden
op aanvraag
Live optreden: 1 x 60 min (excl. bedrijfsvoorheffing)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Flemming

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Flemming

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]