Die Freddies

De legende van de broers Freddie en Seppe Schneider begint meer dan 10 jaar geleden in het Duitse Föckinghausen. Een lokale dj pikt er in 2011 hun debuutsingle ‘Hände Hoch’ op en dankzij het aanstekelijke dansje wordt het liedje een instant meezinger in de Tirolerstubes, op de Schlager-, Après-Ski en Oktoberfeestjes.

Ondertussen zijn we een aantal feestjaren verder en zijn Die Freddies uitgegroeid tot dé Après-Ski hitmachine, die een bonte mengeling brengt van Duitse meezingers. De broers krijgen op het podium versterking van hun bastaardbroeder DJ Kürtzi, die het feestje compleet maakt met zijn heerlijke meezingschijfjes. Achter de dikke zwarte snor en bril van Freddie Schneider zou u trouwens wel eens Romeo Chris Van Tongelen kunnen herkennen, maar dat hebben we enkel van horen zeggen!

 

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Die Freddies

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Die Freddies

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]