De Planken

De Planken

De Planken, vijf totaal verschillende typetjes, stripfiguren bijna, die samen een hechte muzikale vriendenclub vormen.

De jongens van De Planken brengen een liedjesshow boordevol aanstekelijke eigen deuntjes. Het kan niet anders of de kinderen beginnen spontaan mee te zingen en mee te doen. Zwaaien met die handen bij het gelijknamige nummer of je handen rood applaudisseren bij Beroemd. Gek dansen hoort er ook bij, vooral op het aanstekelijke Feestje of (hoe kan het ook anders) op Disco. Rob, de altijd goedlachse zanger is verlegen, heeft al eens een pechdag (bal op zijn neus, brilletje helemaal stuk), is verliefd (maar durft het niet goed te zeggen) en Metal Guido vindt zijn mama helemaal het einde.
En op het eigenlijke einde van de show vinden we collectief alles Geweldig.

De voorstelling is voor kinderen van alle leeftijden, ook diegene die nooit opgegroeid zijn. De Planken zijn een rock-en popgroep voor het jonge grut maar ook de ouders zullen dit een leuke muziekvoorstelling vinden, want ze brengen naast hun eigen nummers ook leuke, bewerkte versies van songs met een vette knipoog naar de populaire muziek. Een rap met Rob? Moet kunnen. En met Drive my car van The Beatles wanen we ons zowaar op de gocart aan zee.

Fantasie prikkelend: De Planken. 

live optreden
€ 1575
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu De Planken

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu De Planken

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]