Cleymans & Van Geel

Cleymans & Van Geel is te boeken bij Draps Entertainment.

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken.Op zoek naar een geldig excuus om de nieuwjaarsnacht van 2004 op een alternatieve manier door te worstelen, richtten de heren een Nederlandstalige coverband op. Deze groep ontpopt zich tot één van de vaste waarden op talloze binnen- en buitenpodia. Met een mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor, maakt Vlaanderen kennis met CLEYMANS & VAN GEEL.

Hoewel de interne roep naar eigen muziek de laatste jaren steeds luider en luider klonk, was er altijd wel weer een reden om er niet aan toe te geven. Maar in 2020 bracht het duo CLEYMANS & VAN GEEL een allereerste album uit met eigen songs. Omdat het tijd werd. En omdat ze er gewoon belachelijk veel zin in hebben.

Hoewel hun debuutalbum in volle “Coronastorm” werd gereleased, stond het na al amper twee weken op nummer 1 in de Ultratopchart. Ook hun singles Aan de liefde ten onderTijgers en Heimwee deden het opmerkelijk goed in de hitlijsten. Cleymans & Van Geel staan als muzikaal duo nu echt volledig op de muzikale kaart.

Ze maakten op bestelling van Q-Music 8 gesmaakte covers waarvan Señorita een radiohit werd.

Enkele seizoenen geleden van Liefde voor de Muziek waren ze samen met Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn (Absynthe Minded)  te zien waarbij ze elkaars hits in een nieuw jasje steken. Hier ontstond natuurlijk de monsterhit “En Route“. 

Na de cd’s Cleymans & Van Geel en We kunnen ons redden, pakken de heren in het voorjaar 2024 uit met hun nieuwe album ‘morgen beter’.

Samen met hun vaste band gaan ze tijdens de zomer van 2024 de festivals en diverse podia onveilig maken!

live optreden
op aanvraag
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Cleymans & Van Geel

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Cleymans & Van Geel

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]