Bram en Lennert XL ft. Wesley Sonck

Een nieuw samengesteld team van Ninoofse Allstars staat klaar om de wereld te veroveren! Aanvoerder Wesley Sonck zet zijn eerste passen in de muziekwereld en doet dit geruggesteund door ervaren spitsbroeders Bram en Lennert.

We schrijven het jaar 2023, het jaar waarin Wesley Sonck zich tijdens de nacht van carnaval in Ninove laat overtuigen om zijn debuut als zanger te maken tijdens de uitverkochte Ladies Night bij Bram en Lennert.

Deze performance was meteen een schot in de winkelhaak en smaakte bij alle partijen naar meer. Na een hattrick op de Parkconcerten en de Gentse Feesten staken ze de koppen samen en werd de tactiek besproken.

Na een intense voorbereiding en enkele stevige trainingen, staan ze nu helemaal klaar om een wervelend spektakel van 90 minuten te brengen.

U vraagt zich af, wat zullen ze dan op de mat leggen? Het antwoord is simpel: alles waarvoor het publiek naar het stadion komt!  Topentertainment van de bovenste plank met de allergrootste meezingers en de bekendste klassiekers uit alle genres.

Uiteraard komen ze niet alleen uit de catacomben! Ze hebben een stevige 4-mansdefensie achter zich staan met de allerbeste sessiemuzikanten van ons land.

In Amerika wil men Messi zien spelen, in ons land staat iedereen al te popelen om dit nagelnieuwe team potten te zien breken.

Live optreden
€ 8650
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Bram en Lennert XL ft. Wesley Sonck

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Bram en Lennert XL ft. Wesley Sonck

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]