André Hazes

André Hazes

André Hazes is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Het kon haast niet achterblijven: ook Vlaanderen heeft André Hazes inmiddels omhelsd. Zijn zegetocht bij onze  begon in december 2018. Zo was daar het jongetje dat in The Voice Kids scoorde met zijn vertolking van Leef. Die hit, maar dan de versie van André zelf, werd in dezelfde periode in recordaantallen aangevraagd tijdens De Warmste Week. Toen André ook nog een week lang te zien was in de populaire talkshow Gert Late Night konden de Vlamingen niet meer om hem heen: Leef werd een dikke hit.

In het programma, Liefde Voor Muziek, zong André het nummer Doe Het Licht Maar Uit van Mama’s Jasje. Het bezorgt hem zijn eerste nummer 1-hit in Vlaanderen, maar daar bleef het niet bij: slechts weken later stond hij daar weer met Als Je Alles Weet, een cover van zijn vader uit hetzelfde programma.

De Vlamingen hebben hem in hun hart gesloten: inmiddels is André coach in de Vlaamse The Voice Senior en staan er concerten in de Lotto Arena gepland. Jouw publiek veroveren is het volgende op zijn to-do list!

live optreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu André Hazes

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu André Hazes

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]