Aaron Blommaert

Exclusief bij Draps Entertainment

Eenentwintig jaar is Aaron Blommaert nu. En toch kan hij terugblikken op een indrukwekkend tv- en muziekparcours.

Aaron is gefascineerd door alles wat met entertainment te maken heeft. Als acteur kruipt hij voor de soap Familie in de huid van Raven en bij #LikeMe vertolkt hij de rol van Jonas. Op zwoele zomeravonden presenteert hij het legendarische Tien Om Te Zien, en ook The Voice Kids leidt hij als presentator in mooie muzikale banen. In 2023 trok Aaron voor The Masked Singer het pak aan van de mysterieuze tovenaar, en met succes: hij blies iedereen omver met zijn stem en won de wedstrijd. Kort daarna bracht hij ‘Zonde’ uit, zijn eerste single, waarmee hij meteen een heuse zomerhit scoorde.

Samen met zijn band doet Aaron nu wat hij allerliefste doet: zingen en mensen entertainen. Hij wil het publiek honderd procent laten meegenieten van zijn liefde voor muziek. ‘Mijn doel? Ervoor zorgen dat iedereen, van de eerste tot de laatste rij, een fantastische tijd beleeft en zich rot amuseert.’

 

Aaron Blommaert is exclusief te boeken bij Draps Entertainment.

live optreden
op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Aaron Blommaert

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Aaron Blommaert

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]